eur:
394.74
usd:
356.31
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Kóka szerint a szocialisták összefogtak az ellenzékkel

Az SZDSZ elnöke szerint elgondolkodtató, hogy a megkötött megállapodásokat fölrúgta a koalíciós partner. Kóka János ezt annak kapcsán nyilatkozta, hogy a parlamentben az MSZP-frakció több kérdésben is a kormánnyal és a liberális párttal szemben szavazott.

Kóka János a Népszabadságnak úgy nyilatkozott: a vasárnapi koalíciós egyeztetéseken a szocialistáknak választ kell adniuk arra, kitartanak-e a reformok mellett.

A liberális párt vezetője azzal összefüggésben nyilatkozott az újságnak, hogy a parlament hétfői ülésén az MSZP-frakció több ügyben is a kormánnyal és az SZDSZ-szel szemben szavazott.

Kóka János emlékeztetett: a diákok utazási kedvezményeinek módosításáról érvényes kormányhatározat rendelkezett, az árampiac liberalizálásáról minden részletre kiterjedő megállapodást kötöttek, a szocialisták viszont módosító indítványokkal, sok esetben az ellenzékkel összefogva megvétózta azokat.

"Ehhez képest hétfőn a szocialisták módosító indítványokkal, sok esetben az ellenzékkel összefogva szétbombázták az előterjesztéseket" - mondta az SZDSZ elnöke.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 19:43
×
×
×
×