eur:
395.59
usd:
365.41
bux:
73846.53
2024. július 31. szerda Oszkár

Újra elítélték az azeri "baltás gyilkost"

Újabb bűncselekményért, hivatalos személy elleni erőszak miatt ítélték el a Fővárosi Bíróságon Ramil Safarov Sahibot - közölte a Fővárosi Bíróság. Az azeri baltás gyilkosként hírhedtté vált férfit nyolc hónapra ítélték, amelyet két évre felfüggesztettek.

A döntés nem jogerős, azt a vádlott és védője megfellebbezte.

A 29 éves azeri fiatalembert azzal vádolták, hogy az emberölési ügye miatt elrendelt előzetes letartóztatása során a büntetés-végrehajtási intézetben őrökre támadt.

Az azerbajdzsáni fiatalembert idén áprilisban életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Bíróság első fokon, amiért 2004 februárjában - a vád szerint - baltával meggyilkolta örmény áldozatát Budapesten a nemzetvédelmi egyetem kollégiumában.

A férfi legkorábban 30 év elteltével bocsátható feltételesen szabadlábra. A vádlott és védője ez ellen a döntés ellen is fellebbezést nyújtott be, másodfokon ezt az ügyet várhatóan jövő tavasszal tárgyalják.

Címlapról ajánljuk

Kós Hubert a negyedik idővel jutott tovább, Telegdy Ádám is versenyben maradt

Kós Hubert, a 200 méteres hát fukuokai világbajnoka nagy reményekkel várta a szám párizsi versenyeit. Kényelmes úszással, a negyedik idővel jutott tovább. Telegdy Ádám is versenyben maradt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 31. 11:28
×
×
×
×