eur:
393.03
usd:
363.27
bux:
0
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Folytatódik a hétszer született, hétszer elhunyt magyar férfi esete

Az OEP rendszerében van a hiba - reagált az egészségügyi miniszter nyilatkozatára Golub Iván, a Magyar Kórházszövetség elnöke. Molnár Lajos tárcavezető szerint az egészségügyi finanszírozással visszaélnek a kórházak.

Molnár Lajos egészségügyi miniszter csütörtökön beszélt egy olyan esetről, melyben egy férfi után hét év alatt nyolc évnyi kórházi ellátást számoltak el az intézmények. A férfi a többi között hétszer született és hétszer halt meg. (Ha érdeklik a részletek, kattintson ide!)

A Magyar Kórházszövetség elnöke reméli, hogy az extrém példa után az emberekben nem csak az az érzés erősödik fel, hogy az orvosok tudatosan akarják félrevezetni az egészségbiztosítót, hanem talán arra is gondolni fognak, hogy az egészségbiztosító ellenőrző apparátusában van a hiba.

Golub Iván szerint az OEP informatikai rendszere is alapos felülvizsgálatra szorul, ha a munkatársak hét éven át figyelmen kívül hagytak egy ilyen esetet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Szerdára halasztották a férfiak triatlonversenyét

A párizsi olimpia illetékes szervezőbizottsága, a NOB és az egészségügyi hatóságok kedd reggel fél hat óra körül úgy döntöttek, hogy triatlonban a férfiak versenyét a vízminőség miatt szerdára halasztják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×