INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Sikeresek voltak a Félpénzes napok

Infostart / InfoRádió
A "Félpénzes napok" akciónak köszönhetően júniusban háromszor annyi vendég volt a magyarországi szállodákban, mint egy évvel korábban. Az akcióban üdülési csekkel, kedvezményesen lehetett igénybe venni a szolgáltatásokat 100 szállodában.

A "Félpénzes napok" célja az volt, hogy az előszezon forgalmát serkentsék a magyar szállodákban. Ez sikerült is, hiszen idén júniusban háromszor annyi üdülési csekket váltottak be, mint az előző év júniusában - mondta az InfoRádióban Kelecsényi Ágnes.

A Magyar Turizmus ZRt. marketing vezérigazgató-helyettese elmondta: ők nem találkoztak olyan problémával, hogy a szállodák az üdülési csekkesek foglalásait nem tartották meg, ha a teljes árat fizető vendég jelentkezett. Információik szerint a szállodák túlnyomó részében nem volt gond.

A következő szállodai akció december 3. és jövő év március 31. között a téli holtszezon fellendítését célozza meg. Ennek keretében a Budapestre érkező külföldi vendégek az akcióban részt vevő szállodákban 3 éjszaka áráért 4 éjszakára kaphatnak szállást.


A címlapról ajánljuk