eur:
392.86
usd:
366.22
bux:
66858.01
2024. április 25. csütörtök Márk

Sikeresek voltak a Félpénzes napok

A "Félpénzes napok" akciónak köszönhetően júniusban háromszor annyi vendég volt a magyarországi szállodákban, mint egy évvel korábban. Az akcióban üdülési csekkel, kedvezményesen lehetett igénybe venni a szolgáltatásokat 100 szállodában.

A "Félpénzes napok" célja az volt, hogy az előszezon forgalmát serkentsék a magyar szállodákban. Ez sikerült is, hiszen idén júniusban háromszor annyi üdülési csekket váltottak be, mint az előző év júniusában - mondta az InfoRádióban Kelecsényi Ágnes.

A Magyar Turizmus ZRt. marketing vezérigazgató-helyettese elmondta: ők nem találkoztak olyan problémával, hogy a szállodák az üdülési csekkesek foglalásait nem tartották meg, ha a teljes árat fizető vendég jelentkezett. Információik szerint a szállodák túlnyomó részében nem volt gond.

A következő szállodai akció december 3. és jövő év március 31. között a téli holtszezon fellendítését célozza meg. Ennek keretében a Budapestre érkező külföldi vendégek az akcióban részt vevő szállodákban 3 éjszaka áráért 4 éjszakára kaphatnak szállást.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×