eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Orbán: az MDF az MSZP egyik tagozata

Politikai értelemben az MDF az MSZP egyik tagozata - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szombati budapesti választmányi ülését követően.

Az lenne a legnagyobb baj, ha a jobboldal "erkölcsileg megbicsaklana" - közölte a pártelnök, aki mintegy másfél óra késéssel érkezett, majd szólalt fel a KDNP választmányi ülésén. Orbán Viktor álláspontja szerint nem lehet egyszer átmenni a másik oldalra, azután visszakéredzkedni.

"Ha ezt egyszer megengedi a szövetség, akkor darabjaira fog hullani" - tette hozzá a Fidesz elnöke, arra reagálva, hogy Dávid Ibolya, az MDF elnöke pártja szombati választmányi ülésén közölte, a demokrata fórum nyitott az együttműködésre a jobboldali pártokkal is a parlamentben.

Dávid Ibolya ugyanakkor hozzátette, hogy ma úgy tűnik, a párbeszédre csak az MDF nyitott, a Fidesz nem vonta le a választás tanulságait, elnöke leginkább a demokrata fórumra próbálja áthárítani a felelősséget.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×