INFORÁDIÓ 

2018. március 25. vasárnap
Irén, Írisz

Gyurcsány: "szenvedélyes voltam, nem tagadom"

Infostart / InfoRádió
A szocialista miniszterelnök-jelölt a közszolgálati televízióban újból megerősítette: nem kerül majd 300 ezer forintba egy mandulaműtét. Gyurcsány Ferenc ezzel a Fidesz kampányára utalt.

Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy az országnak fegyelmezettebb költségvetésre van szüksége.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje közölte: a gazdaság szépen muzsikál, de sokkal fegyelmezettebb költségvetésre van szükség.

A politikus "érdekes megfontolásnak" nevezte, hogy a Pénzügyminisztérium a választásokra való tekintettel csak hétfőn hozza nyilvánosságra az első negyedéves költségvetési adatokat.

Utánanézek - ígérte Gyurcsány Ferenc.

A szocialista miniszterelnök-jelölt nyomatékosan kijelentette, hogy az MSZP nem teszi fizetőssé az egészségügyet.

Gyurcsány Ferenc azt mondta: a szocialista szavazókhoz nem kell bekopogtatni, mert ők aktív emberek, akik értik a két nagy párt közötti különbséget.

Az MSZP és a Fidesz útja kétfelé visz, ez nem egy út két széle - fogalmazott a kormányfő-jelölt. Hozzátette: azért érdemes a pártjára szavazni, mert annak a nyugodt gyarapodás és az összekapaszkodás a célja.

A szerdai vita kapcsán Gyurcsány Ferenc elárulta, hogy meglepte Orbán Viktor visszafogott stílusa, a saját szerepléséről pedig azt mondta "szenvedélyes voltam, nem is tagadom".

A csütörtök esti vita szerinte a túlszabályozottság miatt nem vita, hanem programismertetés volt.

Kapcsolódó hang

Orbán Viktor
 


Gyurcsány Ferenc
 


Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk