eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Az MSZP szerint ők tízszer annyit ajánlanak, mint a Fidesz

A szocialista párt úgy véli: Magyarország ritka lehetőség előtt áll: eldőlhet, hogy a magyarok a nyertesek közé tartoznak-e az elkövetkező évszázadokban. Az MSZP közleményben tudatta: a baloldali párt tízszer annyit ígér, mint az ellenzéki Fidesz.

"Örülünk, hogy a választások előtti utolsó munkanapra a Fidesz végre pontokba tudta szedni, mit is ajánl az országnak: éppen tizedannyit, mint amennyit a második Gyurcsány-kormány fog megvalósítani az Új Magyarország programjából az első száz lépésben" - áll a Magyar Szocialista Párt közleményében.

Az MSZP szerint Magyarország olyan lehetőség előtt áll, amit a történelem ritkán ad meg: eldőlhet, hogy a magyarok a nyertesek közé fognak tartozni a következő évszázadokban vagy kimaradnak a fősodorból. Két nap múlva erről szavaznak a magyar választópolgárok.

A szocialista párt szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök keményen tárgyalt az Európai Unió vezetőivel, így 2007 és 2013 között annyi pénzt lehet Magyarország fejlesztésére fordítani, mint még soha.

Ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, mire és hogyan költjük el ezt a rengeteg pénzt - fogalmaz az MSZP közleménye.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×