eur:
393.76
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Demszky korábbi indulásra ösztönzi az autósokat

Tizennyolc helyszínen kezdődnek útfelújítások a héten, ezeken az szakaszokon forgalmi torlódásokra kell számítani - mondta az InfoRádiónak a főpolgármester.

Demszky Gábor közölte: a most elkezdett munkákat május végéig fejezik be.

Tizennyolc útszakaszon lesznek, illetve vannak forgalmi korlátozások, például a 6-os út bevezető szakaszán, az Istenhegyi úton vagy az Alagút utcában - tette hozzá a főpolgármester.

A felújítás következő szakaszában, nyáron kezdenek hozzá a többi között az Üllői út és a Szentendrei út újabb szakaszának felújításához.

Demszky Gábor elmondta: a budapestiek türelmét kérni, mert hozzá kell szokniuk az új forgalomkorlátozásokhoz, és új elkerülő útvonalakat kell találniuk.

Emellett érdemes korábban munkába indulni, hiszen az útlezárás forgalmi torlódásokkal jár együtt - hangsúlyozta a városvezető.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×