INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Csurka 2010-ben szerezné meg a hatalmat

InfoRádió / MTI
2010-ben szeretné a hatalmat megszerezni a MIÉP elnöke. Csurka István a pártja és a Jobbik Magyarországért alkotta Harmadik út nevű szövetség ünnepi rendezvényén azt mondta: áprilisban az a feladat, hogy bejussanak a parlamentbe.

Meg kell akadályozni a kétpártiságot, ki kell szorítani az SZDSZ-t, majd 2010-ben meg kell kísérelni a hatalom megszerzését, amire ősi joga van Petőfi márciusa és 1956 szent forradalmának örököseinek, a leginkább elhallgatottaknak, a tiszta lelkűeknek, az igazmondóknak - mondta a MIÉP elnöke.

Csurka István szerint a Fidesz a kétpártrendszerben érdekelt, és nagykoalícióra lép a nomenklatúra burzsoáziával, a "nemzetközi liberalizmus kék-fehér zászlaja alatt kormányt alakít vele".

Kovács Dávid, a Jobbik Magyarországért elnöke szerint megbukott a rendszerváltozás rendszere, és ahogy az 1956-os forradalom és szabadságharc céljai közül, úgy az 1848-as 12 pontból sem valósult meg semmi mára.

Szerinte két részre osztható a magyar politikai elit: az egyik nyíltan nemzetellenes, a másik nemzeti, keresztény, jobboldali, de csak szavakban.


A címlapról ajánljuk