eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Gémesi: a jobboldali hídember

A baloldali kormány leváltása érdekében az MDF-nek a választások után a Fidesszel való koalícióra kell törekednie - mondta el Gémesi György MDF-es képviselő az InfoRádióban.

Dávid Ibolya, az MDF miniszterelnök-jelöltjének hétvégi kijelentésére - miszerint az MDF nem készül koalícióra - Gémesi György úgy reagált: "Dávid Ibolya azt mondta, hogy az MDF jelenleg nem készül koalícióra egyik párttal sem, hanem a választásokra készül".

Az MDF képviselője szerint majd a választási eredmények tükrében lehet látni azt, hogy milyen esélye van egy jobboldali kormány felállításának.

"Én, mint a Fidesz, a KDNP és az MDF közös gödöllői képviselő-jelöltje, azt gondolom, hogy hidat képezhetek a jobboldali pártok között, egy kormányváltás megvalósításához" - jelentette ki az ellenzéki politikus.

Gémesi György elmondta: az együttműködés szempontjából a választáson elhangzottaknál fontosabb az, mi szerepel a pártok programjaiban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×