eur:
395.76
usd:
372.46
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Ha elkapják a fenyegetőzőt, milliós számlát kap

A Budapesti rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének vezetője az InfoRádióban elmondta: szombat reggel egy férfihang azt közölte a Fővárosi Csarnok és Piacfelügyelettel, hogy a szervezet által üzemeltetett valamennyi piacon bombát helyezett el.

Kormos Endre hozzátette: a csarnokokat kiürítették és átvizsgálták, de a tűzszerészek egyik helyszínen sem találtak robbanószerkezetet.

Szólt arról is, hogy az ügyben a XIV. kerületi rendőrkapitányság folytatja a nyomozást.

Hangsúlyozta: a bíróság súlyos esetben 3 évig terjedő szabadságvesztést, vagy közérdekű munkát, pénzbüntetést szabhat ki az elkövetőre.

Hozzátette: a piacok kártérítési pert indíthatnak, a rendőrség pedig kiszámlázza a riasztás költségeit, amely akár milliós nagyságrendű is lehet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 05:00
×
×
×
×