eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Berlusconi a bunga-bungát magyarázza

"Csak ártatlan szórakozás volt" - ezt próbálja bizonyítani Silvio Berlusconi. A volt olasz miniszterelnök beengedte a kamerákat elhíresült bunga-bunga partijai helyszínére, és vasárnap az egész ország láthatta az ott készült dokumentumfilmet - egy nappal az ex-miniszterelnök perének összegző napja előtt.

Silvio Berlusconi új kifejezést honosított meg a bunga-bungával. Bár a pontos jelentést senki sem tudja, valami olyasmire utal, hogy befolyásos férfiak csoportja, fiatal prostituáltak társaságában szórakozza át az éjszakát.

A volt olasz miniszterelnök ugyanakkor azt állítja, hogy semmi jogsértő vagy erkölcstelen nem történt partijain. Ezt bizonyítandó, hozzájárult ahhoz, hogy kétórás dokumentumfilm készüljön Milánó közeli villájában, ahol többek között a hírhedté vált Ruby, a szívtipró nevű táncosnő szórakoztatta a társaságot.

A filmet egyik saját tévécsatornája mutatta be, garantálva azt, hogy a program ne legyen kínos Berlusconi számára.

Ruby, eredeti nevén Karima El-Mahroug akkor még kiskorú volt és Berlusconi ellen most épp az a vád, hogy kiskorúnak kínált pénzt szexuális szolgáltatásokért cserébe.

A nézők láthatták az elegáns ebédlőt, amelyben 30-an férnek el a hatalmas asztal körül. Az alagsorban egy mozi, egy táncszoba és egy bár állt a vendégek rendelkezésére. A látogatók jól érezték magukat, de a ruha rajtuk maradt - állította a filmben az exminiszterelnök, akinek pártja részt vesz az új olasz koalíciós kormányban.

"Én voltam a figyelem középpontjában az ebédlőben, futballról és politikáról beszéltünk. Nincs takargatni valóm" - mondta Berlusconi.

A Telegraph megjegyzi, hogy ezzel szemben több modell és táncosnő állítja azt, hogy apácának vagy rendőrnek öltözve, sztriptízt mutatott be Berlusconinak, akit meg is érintettek.

Ruby, aki "exotikus táncosként" kereste kenyerét, áprilisban már Silvio Berlusconi védelmére kelt, és a dokumentumfilmben is megismételte, hogy nem volt köztük szexuális viszony.

A volt olasz miniszterelnököt azzal is vádolják, hogy nyomást gyakorolt a rendőrökre, Ruby szabadon engedéséért, amikor azt 2010-ben lopás gyanújával letartóztatták.

Hétfőn az ügyészek összegzik a vádat a perben. Egy korábbi eljárásban Berlusconit már bűnösnek találták adóelkerülés miatt, az ítéletet azonban az olasz legfelsőbb bíróságnak is meg kell erősítenie. Az exkormányfő szombaton élesen bírálta az olasz vizsgálóbírókat és azzal vádolta meg őket, hogy politikailag el akarják lehetetleníteni. A beszéd máris komoly feszültségeket okozott az olasz koalíciós kormányon belül.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×