eur:
394.08
usd:
370.9
bux:
67407.86
2024. április 15. hétfő Anasztázia, Tas
ILLUSTRATION - 24 April 2021, Berlin: The logo of the app Gmail is seen on the screen of a smartphone. Google parent Alphabet announces Q1 figures on 27/04/2021. Photo: Fabian Sommer/dpa (Photo by Fabian Sommer/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: picture alliance/Getty Images

Nagy változás jön a Gmailben, ennek minden felhasználó örülni fog

Könnyebb lesz a levelekre azonnal válaszolni.

A Gmail újítása lehetővé teszi, hogy gyors választ küldjünk levelezőtársainknak – írja a 24.hu.

A Google levelezőrendszerében már közel tíz éve három gomb található minden egyes levél alján: a Válasz, a Válasz mindenkinek és a Továbbítás opciók. Ezek eléréséhez minden esetben legalulra kell tekerni, a Google azonban hamarosan fix üzenetsávot helyez az emailekhez, ami a három opción túl számos egyéb lehetőséget tár a felhasználók elé.

A chat alkalmazásokhoz hasonlóan egy nagy szövegmező kap majd helyet a képernyő alján, amelyet lekattintva nagyjából a fele képernyőn pötyöghetjük be válaszunkat. A chatablak bal oldalán egy legördülő fülről választhatjuk majd ki a Válasz, a Válasz mindenkinek és a Továbbítás opciók egyikét. Bal oldalt egy gemkapocs-jel jelöli majd a fájlok beszúrásának lehetőségét, míg jobb szélen egy gyors gyors emoji-beillesztő funkció bújik meg.

A Google várhatóan hamarosan bővebb tájékoztatást is nyújt majd a funkcióról.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Márciusban Ausztria utasított ki két orosz diplomatát, Oroszország ezt nem sokáig hagyta válasz nélkül. Ezúttal egy osztrák diplomatát nyilvánítottak nemkívánatos személynek. Közben Bécsben tovább folyik a vizsgálat a korábbi osztrák alkotmányvédelmi hivatal egy volt munkatársa ellen, akit azzal vádolnak, hogy titkos adatokat továbbított az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Csúnya a lett a nap vége az amerikai tőzsdéken

Csúnya a lett a nap vége az amerikai tőzsdéken

A fokozódó geopolitikai feszültségek nyomást gyakoroltak ma reggel az ázsiai tőzsdékre, az irányadó európai indexek azonban emelkedésekkel nyitottak, és napközben is kitartottak a pluszok. Az energiaszektor gyengélkedik ma az olajár esésével együtt, míg az ipari vállalatok részvényei felülteljesítők. A magyar piac követte napközben az európai tőzsdéket, kisebb pluszban áll egész nap a BUX, a blue chipek közül csak a Richter esett ma. A tengerentúlon ehhez képest jelentős hangulatromlást láttunk annak ellenére, hogy a kereskedés első részében még emelkedésben voltak a tőzsdék. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×