eur:
389.42
usd:
363.23
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Federal Way, WA, USA - Dec 11 2011
Nyitókép: 4kodiak/Getty Images

Hasznos, eddig fizetős funkciókat tesz most elérhetővé mindenkinek a YouTube

A YouTube a következő hetekben mindenki számára elérhetővé tesz sokat azok közül a kényelmi funkciók közül, melyek egy részét eddig csak előfizetés ellenében kínált.

Igen jelentős frissítést hajt végre a YouTube, ez érinti a webes felületet, a mobilos és a televíziós alkalmazást is – írja a hvg.hu.

Az egyik jelentősebb módosítás, hogy sokkal könnyebb lesz az eredetinél gyorsabban lejátszani a videókat. Az ujjunkat a videón tartva a lejátszási sebesség automatikusan megduplázódik.

Szintén hasznos újdonság, hogy az alkalmazás beletekeréskor nagyobb méretben jeleníti majd meg a videó képkockáit. Így könnyebben találhatjuk meg azt a részt, amit meg szeretnénk nézni. A fejezetekre osztott videóknál az app a telefon rezgetésével jelzi majd az újabb fejezetek indulását.

Az egyik leghasznosabb frissítés lezárja a képernyőt, ha valaki elindít egy videót. A zárolás megakadályozza, hogy a mobil képernyőjét véletlenül megnyomva egy másik tartalom induljon el.

A YouTube bekapcsolja azt az algoritmust, ami kiegyenlíti a videók hangerejét. Emellett jön egy új, Te (You) nevű opció, amin keresztül egy helyről férhetünk hozzá a korábban megtekintett videókhoz, a lejátszási listákhoz, a letöltésekhez és a vásárlásokhoz is. A változás a mobilos és a webes felületen is megjelenik.

Az újdonságok több hét alatt, szakaszosan jutnak majd el a felhasználókhoz.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×