eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Unsplash.com/Victor Serban

Meglepő, hogy melyik mobiltelefonból kelt el idén a legtöbb

Az Apple legdrágább készüléke mindennél jobban fogyott, miközben csökkennek a mobileladások.

Az Omdia piacelemző cég felmérése alapján 2023 első felében az iPhone 14 Pro Max volt a legnépszerűbb telefon a világon: 26,5 millió darabot szállítottak ki belőle a kereskedőknek – írja a 24.hu.

A készülék az Apple legdrágább mobilja, de a listán az első négy helyen csak iPhone van, az iPhone 14 Pro Max után az iPhone 14 Pro, az iPhone 14 és végül az iPhone 13. Az ötödik helyre pedig egy Samsung készülék tudott felkerülni, a belépő kategóriás Galaxy A14.

A tavalyi év hasonló időszakához képest az Apple ugyan kevesebb iPhone-t szállított le, de a Pro Max modell minden korábbi rekordot megdöntött, így a cég bevétele mégis nőtt, köszönhetően annak, hogy a legdrágább telefonból fogyott a legtöbb.

A jelentésből kiderül, hogy a globális okostelefon-piac továbbra is leszállóágban van, ugyanakkor a csökkenés főleg az alsó- és középategóriás készülékeket érinti, miközben a drágább, prémium készülékek iránt egyre nagyobb a kereslet.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×