eur:
393.78
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: lcgauctions.com

Mesés áron cserélhet gazdát egy majdnem hétköznapi iPhone

A tulajdonos 50 ezer dollárt szeretne kapni a készülékért.

2007 júniusától lehetett kapni az Egyesült Államokban a legelső iPhone modelleket, amelyekről akkor talán még nem is gondolták, hogy felforgatják majd az iparágat. Ma már csupán néhány ember birtokában van ilyen telefon, így nem véletlen, hogy magas árat érhetnek el, ha egyszer úgy gondolják, hogy megválnak tőle – írja a Hvg.hu.

A napokban került aukcióra az egyik ilyen modell, egy iPhone 2G (vagy iPhone 1), amelynek az a különlegessége, hogy még ki sem bontották eredeti csomagolásából. Tulajdonosa ajándékba kapta, de mivel volt három másik telefonja, ráadásul szolgáltató-kompatibilitási problémái is voltak, végül csak a polcra tette, de sosem használta. Három évvel ezelőtt megpróbálta eladni, de mivel „csupán” 5000 dollárt (kb. 1,8 millió forintot) kapott volna érte, inkább meggondolta magát. És lehet, hogy nagyon is jól tette.

Az aukciót az LCG Auctions szervezi, és február 19-ig tart. A kikiáltási ár 2500 dollár volt, de (magyar idő szerint vasárnap reggel)

már csaknem 17 ezer dollárnál tart a licit.

Az első generációs iPhone-ok ára jelenleg 30 ezer és 50 ezer dollár között mozoghat, és tovább emelkedhet, miután már csak néhány első generációs bontatlan és használaton kívüli iPhone van.

Az eredetileg 599 dollárért árusított első iPhone 3,5”-es kijelzője volt, 2 megapixeles kamerát, valamint 4 GB és 8 GB tárhelyet, internetes lehetőségeket és iTunes-t kínált az Apple korai felhasználóinak.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×