eur:
394.39
usd:
370.22
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Apple

Eddig volt engedékeny az Apple

Nem kap többé biztonsági frissítéseket az iOS 14, muszáj frissíteni az iPhone mobilokat a legújabb operációs rendszerre.

Szokatlan lépést tett az iOS 15 tavaly szeptemberi kiadásakor az Apple, nem kényszerítette rá a legújabb operációs rendszerének telepítésére a kompatibilis iPhone mobilok tulajdonosait, csak opcionális frissítésként kínálta fel. Eddig – írja az Origo.

Nemrég megváltozott a helyzet, a kompatibilis iPhone-ok tulajdonosai nem csak hogy nem kapnak többé biztonsági frissítéseket az iOS 14-hez, de a legutolsó, 14.8.1-es verziójára sem frissíthetnek fel, ha előző kiadás futna a készülékükön. Helyette az Apple csak az iOS 15 éppen legújabb kiadását ajánlja fel számukra a szoftverfrissítő felületen, így többé-kevésbé kötelezővé vált a legújabb operációs rendszerre való átállás.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×