eur:
368.58
usd:
344.42
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
London, 2017. június 27.A Google amerikai informatikai óriáscég logója a londoni iroda bejárata felett 2017. június 27-én. Az Európai Bizottság rekordösszegű, mintegy 2,4 milliárd eurós bírságot szabott ki a Google-ra a versenyszabályok megsértése miatt, miután a cég a Google Shopping kereskedelmi szolgáltatás találatait kiemelt helyen szerepelteti a keresési találatok között, eltereli a fogyasztókat versenytársaitól és potenciálisan megkárosítja a vásárlókat. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A Google eltüntetett egy fontos funkciót a Gmailből

Nem lehetett egyszerre több levelet kijelölni, de nincs ok a pánikra, a hibát már észlelte a cég.

Aki sok e-mailt kap naponta, annak a Gmailben van lehetősége arra, hogy az olvasatlan leveket listába rendezze, és egyszerre olvasottnak jelölje vagy kitörölje. A felhasználók a funkció szokásos működésével kapcsolatban azonban némi anomáliát tapasztalhattak szerdán – írja a hvg.hu.

Több Twitter-bejegyzés is arról szólt, hogy hiába listázza ki valaki a leveleket, amikor megpróbálja egyszerre kijelölni, az erre szolgáló gomb nem működik rendesen: azt mutatja, hogy nincs ilyen elem a listában.

A Google közölte, nem a funkció megszűntetéséről van szó, csupán egy bakiról: véletlenül tüntették el a lehetőséget, és igyekeznek a lehető leghamarabb visszaállítani a gomb normál működését – ami mostanra meg is történt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend uralkodik a tőzsdéken

Vihar előtti csend uralkodik a tőzsdéken

A hét korábbi részében nem igazán láttunk határozott mozgásokat a tőzsdéken, és úgy látszik, hogy az amerikai adósságplafon-megállapodás utáni rali lendülete mostanra gyakorlatilag teljesen kifulladt. Ezzel párhuzamosan a befektetők már inkább az új impulzusokra várnak, ilyen lehet az amerikai jegybank jövő heti kamatdöntése, ahol a piac széles körben arra számít, hogy a Fed most már szünetelteti a kamatemeléseket – ehhez képest egy meglepő lépés például hozhatna nagyobb mozgást piacon, de alapvetően inkább a jegybanki kommunikáció lesz fontos. Viszont a mai naphoz visszatérve, az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, miután az országból érkező külkereskedelmi adatok további lassulást mutattak. Ami pedig ez európai piacokat illeti, a mozgások irány itt sem egyértelmű, csupán kis elmozdulások láthatók a vezető indexeken. Ezzel szemben az USA-ban mérsékelt emelkedés látszik a szerdai kereskedésben, főleg a Nasdaq kapott új erőre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×