eur:
392.76
usd:
366.14
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
London, 2017. június 27.A Google amerikai informatikai óriáscég logója a londoni iroda bejárata felett 2017. június 27-én. Az Európai Bizottság rekordösszegű, mintegy 2,4 milliárd eurós bírságot szabott ki a Google-ra a versenyszabályok megsértése miatt, miután a cég a Google Shopping kereskedelmi szolgáltatás találatait kiemelt helyen szerepelteti a keresési találatok között, eltereli a fogyasztókat versenytársaitól és potenciálisan megkárosítja a vásárlókat. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A Google eltüntetett egy fontos funkciót a Gmailből

Nem lehetett egyszerre több levelet kijelölni, de nincs ok a pánikra, a hibát már észlelte a cég.

Aki sok e-mailt kap naponta, annak a Gmailben van lehetősége arra, hogy az olvasatlan leveket listába rendezze, és egyszerre olvasottnak jelölje vagy kitörölje. A felhasználók a funkció szokásos működésével kapcsolatban azonban némi anomáliát tapasztalhattak szerdán – írja a hvg.hu.

Több Twitter-bejegyzés is arról szólt, hogy hiába listázza ki valaki a leveleket, amikor megpróbálja egyszerre kijelölni, az erre szolgáló gomb nem működik rendesen: azt mutatja, hogy nincs ilyen elem a listában.

A Google közölte, nem a funkció megszűntetéséről van szó, csupán egy bakiról: véletlenül tüntették el a lehetőséget, és igyekeznek a lehető leghamarabb visszaállítani a gomb normál működését – ami mostanra meg is történt.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×