eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A zöld tea gyógyítja a rákot?

Egy amerikai kutatás szerint a zöld tea rendszeres fogyasztásával több rákbetegség, köztük a leukámia is gyógyítható.

Szakemberek már eddig is tisztában voltak azzal, hogy a zöld tea fogyasztásával megállítható a rák kifejlődése. Egy minnesotai klinikán elvégzett és most nyilvánosságra került kutatás ugyanakkor bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a tea képes elpusztítani a rákos sejteket.

Szakemberek több olyan leukémiás esetet is regisztráltak, amikor az ősi keleti orvosságnak köszönhetően meggyógyultak a betegek.

A kutatást vezető Neil Kay azt nyilatkozta a Daily Express brit lapnak, hogy tovább folytatják a kutatást olyan gyógyszerek után, amelyek nem mérgezik a pácienst, ugyanakkor elpusztítják a rákos sejteket.

A zöld tea több mint ötezer éve az egyik legnépszerűbb orvosság a Távol-Keleten. Egyes vélekedések szerint a rákon kívül jó hatással van a köszvényben, a HIV-ben és az Alzheimer-kórban szenvedőkre is.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×