eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Lőrincz Viktor (kék) a georgiai Roberti Kobliashvili elleni mérkőzésen a férfi kötöttfogású 87 kilogrammos súlycsoport nyolcaddöntőjében a budapesti birkózó-világbajnokságon a Papp László Budapest Sportarénában 2018. október 26-án. A mérkőzést a georgiai versenyző nyerte.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Nagyszerű győzelemmel kezdett Lőrincz Viktor

Lőrincz Viktor 6-1-es pontozással megverte a kirgiz Atabek Aziszbekovot a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos kategóriájában, s ezzel bejutott a negyeddöntőbe. Sastin Marianna vereségetz szenvedett.

A BHSE 31 éves Európa-bajnoka az Ázsia-bajnokságon háromszor ezüstérmes Atabek Aziszbekovval csapott össze. Az első menetben Lőrinczet intették (0-1), de kirgiz riválisa nem tudott akciót csinálni, ráadásul eredménytelenül kért videózást, így 1-1 állt az eredményjelzőn a szünetben. A folytatásban a visszaintés után (2-1) Lőrincz két pörgetéssel (6-1) eldöntötte az összecsapást.

Következő ellenfele a német olimpiai bronzérmes, Denis Kudla lesz.

Sastin Marianna az első mérkőzésén vereséget szenvedett a női 62 kilogrammosok nyolcaddöntőjében a román színekben versenyző, sepsiszentgyörgyi Incze Krisztától.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×