eur:
397.23
usd:
363.55
bux:
70686.51
2024. augusztus 6. kedd Berta, Bettina
Janurik Kinga, a magyar csapat játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Vipers Kristiansand mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2023. június 4-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Olimpiai bajnok magyar kajakosok a vízen – az olimpia második keddje percről percre

Elkezdődtek a kajak-kenu versenyek, bemutatkozik az első magyar birkózó a párizsi olimpián, éremért vitorlázik Vadnai Jonatán, nehéz ellenfelekkel játszanak az elődöntőbe jutáűsért a kézi- és és a vízilabdázónők.

2024.08.06. 10:51

Kós Hubert: Olyan, mintha egy álomban élnék

A 200 méteres hátúszás olimpiai bajnoka megtanulta, hogyan kezelje az esélyesség terhét - ennek is volt köszönhető párizsi győzelme. Az Infostartnak Bob Bowmanről és Milák Kristófról is beszélt.

2024.08.06. 10:17

A kizárt Kipyegon mégis megkapja az ezüstérmet

Mégis megkapja az ezüstérmet a női 5000 méteres síkfutásban hétfőn kizárt kenyai Faith Kipyegon. A táv döntője drámai véget ért a Stade de France-ban, mivel a favorit Kipyegon - az 1500 méter kétszeres címvédője és a szám budapesti világbajnoka - csak második helyen ért célba honfitársa, Beatrice Chebet mögött, ráadásul utóbb kizárták, mivel az utolsó előtti körben belerúgott az etióp világcsúcstartóba, Gudaf Tsegaybe. Az ezüstérmet ennek értelmében a hollandok klasszisa, Sifan Hassan szerezte meg, a bronzot pedig nagy meglepetésre az olasz Nadia Battogletti. Két órával a viadal után aztán a versenyigazgatóság helyt adott a kenyaiak óvásának, és visszavonta az ítéletet. Hassan így csak bronzérmes lett, míg Battogletti lecsúszott a dobogóról.

2024.08.06. 09:50

Egy görög sportolónak pozitív lett a doppingtesztje

Pozitív lett a doppingtesztje egy görög sportolónak a párizsi ötkarikás játékokon, s már el is hagyta az olimpiai falut - jelentette be a Görög Olimpiai Bizottság. Az ország küldöttségének vezetőit hétfőn délután értesítették, a sportoló versenyzői jogát pedig felfüggesztettét. Arról, hogy kiről van szó, vagy melyik sportágban érintett, nem közöltek információt.Eddig mindössze néhány doppingeset akadt a párizsi játékokon.

2024.08.06. 09:48

Francia és amerikai arany hullámlovaglásban

A férfiaknál a francia Kauli Vaast, míg a nőknél az amerikai Caroline Marks nyert hullámlovaglásban a párizsi olimpián. Az olimpiai központtól mintegy 16 ezer kilométerre, Teahupo'o településnél rendezett versenyen a férfiaknál a Tahitin élő, 22 éves Vaast a 13. olimpiai címet gyűjtötte a házigazdáknak, miután a döntőben magabiztos sikert aratott ausztrál riválisa, Jack Robinson felett. Harmadik a brazil Gabriel Medina lett. A nőknél szorosabb volt a finálé, melyből a világbajnok Marks jött ki győztesen, második a Tatiana Weston-Webb, harmadik a francia Johanne Defay

2024.08.06. 09:39

Vízen a férfi négyes, megkezdődtek a kajak-kenuversenyek

Megkezdődtek a párizsi olimpia kajak-kenu versenyei. A tizenhat magyar versenyzőből tizennégy versenyez kedden.

2024.08.06. 09:13

Tizenöt számban osztanak ma érmeket a párizsi olimpián

A párizsi olimpia keddi programja.

2024.08.06. 09:13

Magyarok keddje az olimpián: kezdődnek a kajak-kenuversenyek, negyeddöntőt játszanak a női csapatok

Kezdődnek a kajak-kenuversenyek, az elődöntőbe jutásért játszik a női kézilabda-, majd vízilabda-válogatott is, éremfutamban indul Vadnai Jonatán. Sűrű napja lesz a magyaroknak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.06. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Nemcsak a magyar, az EU-s kiskereskedelem is vergődik

Nemcsak a magyar, az EU-s kiskereskedelem is vergődik

Eltérő tenedenciák látszanak az euróövezet és az EU egészének kiskereskedelmi forgalmában, és az összkép összességében kedvezőtlen. Az első becslések szerint a szezonálisan kiigazított kiskereskedelmi forgalom volumene 2024 júniusában 0,3 százalékkal csökkent az euróövezetben, míg az EU-ban az előző hónaphoz képest 0,1 százalékos csekély mértékű növekedést mutatott az előző év azonos időszakához képest – derül ki az Eurostat legfrissebb jelentéséből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×