eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
Kós Hubert a férfi 100 méteres hátúszás második elődöntője után a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévő Paris La Défense Arénában 2024. július 28-án. A magyar versenyző nem jutott be a döntőbe.
Nyitókép: Derencsényi István

Kós Hubert: telement vízzel a szemüvegem, mindkét kötélnek nekimentem

Kós Hubert önkritikusan nyilatkozott az után az úszás után, amely a legjobb középdöntős időt jelentette számára. Csütörtökön nagy futam várható.

Könnyednek tűnő úszással nyerte 200 m háton középdöntőjét az Arizonában edző Kós Hubert, ráadásul a második középdöntő után kiderült, legnagyobb ellenfele, az amerikai Ryan Murphy nem is lesz ott a fináléban csütörtökön, ahogy egyébként a szám második magyarja, Telegdy Ádám sem.

Kós ideje a legjobb, a 4-es pályán döntőzik majd, pedig voltak nehézségei az úszás során. "Nagyon fura úszás volt, tele ment vízzel a szemüvegem, kétszer is nekimentem a kötélnek, egyszer az egyik, egyszer a másik oldalon" - fogalmazott az M4 Sportnak úszása után. Az időeredménnyel azonban elégedett, mégis úgy látja, van még min javítani csütörtökön.

Telegdy Ádám is nyilatkozott középdöntője után, sokkal jobb időre számított, mivel több erőt tett bele, mint délelőtt, amikor viszont jobb időt úszott.

"Hálás vagyok, hogy itt lehettem, hatalmas élmény volt" - összegzett. "Érzelmes pillanat ez, a feleségem most fejezte be olimpiai pályafutását. Az ember nem csak akkor olimpikon, amikor itt van az olimpián. Olimpikonként kelünk, fekszünk. Lehet, hogy utoljára éltük át mind a ketten ezt. Nyitott vagyok arra, hogy folytassam a pályafutásomat, szép dolgok várnak ránk Bogival" - utalt Kapás Boglárkával közös pályafutásukra, életükre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×