eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
Kós Hubert a férfi 100 méteres hátúszás második elődöntője után a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévő Paris La Défense Arénában 2024. július 28-án. A magyar versenyző nem jutott be a döntőbe.
Nyitókép: Derencsényi István

Kós Hubert a legjobb időt úszva várja a döntőt, kezdenek a vitorlázók – a magyarok csütörtöki programja

Kós Hubert éremeséllyel úszik a férfi 200 hát döntőjében. Ökölvívásba Kovács Richárd is éremért harcol, esélyesebb riválisa ellen. Kezdődik Marseille-ben a vitorlázók versenye. A női kézilabda-válogatott a spanyolokkal, a férfi vízilabda-válogatott a japánokkal mérkőzik.

ATLÉTIKA. Kezdődnek a sportok királynőjének versenyei, mégpedig a nagy meleg miatt felettébb korán. 7.30-kor indul Venyercsán Bence és Hellebrandt Máté, 9.20-kor Madarász Viktória és Récsei Rita versenye a 20 km-es gyaloglásban.

CSELGÁNCS. A férfi 100 kg-ban Vég Zsombor a szerb Alekszandar Kukolj, a 2021-es budapesti vb ezüstérmese ellen kezd. Ha nyer, a kétszeres világbajnok, georgiai származású, spanyol színekben versenyző Nikoloz Sherazadishvili következik. Nem könnyű, sőt…

KÉZILABDA. A női válogatott 14.00 órától játszik az eddig a vártnál gyengébben szereplő, győzelmi kényszerben lévő spanyolok ellen. A magyar siker szinte biztosan továbbjutást érne.

ÖKÖLVÍVÁS. Délután két magyar is ringbe lép. Hámori Luca a nyolc közé jutásért az ausztrál Marissa Williamson ellen öklözik, majd nyolcvan perccel később, 17.38-kor Kovács Richárd a franciák favoritja, Sofiane Oumiha ellen bokszol. A győztes már biztosan érmes.

SPORTLÖVÉSZET. Délben kezdődik a női puska összetett alapversenye, Mészáros Eszterrel.

TORNA. A női egyéni összetett döntőjében, 18.15-től, Czifra Bettina Lili tornászik.

VITORLÁZÁS. Marseille-ben megkezdődik a két magyar számára az olimpia, Érdi Mária az ILCA 6-os, Vadnai Jonatán az ILCA 7-es hajóosztályban versenyez.

ÚSZÁS. Négy egyéni induló, valamint a 4x200-as női gyorsváltó ugrik vízbe a délelőtti programban, 11.00 órától. Molnár Dóra és Szabó-Feltóthy Eszter 200 m női háton, Szabó Szebasztián 50 m férfi gyorson, Zombori Gábor pedig 200 m férfi vegyesen indul. Az esti programba az szerepelhet közülük, aki délelőtt kiharcolja, erre a váltónak van talán a legjobb esélye. Ott lesz esti 200 m férfi hát döntőjében Kós Hubert, mégpedig a legjobb idővel.

VÍZILABDA. A magyar férfi válogatott az eddig szoros mérkőzéseket vívó, de kétszer is vereséget szenvedő japánokkal játszik a program zárásaként, 21.05-től.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×