eur:
392.93
usd:
366.26
bux:
66775.03
2024. április 26. péntek Ervin

Örömmámor Izlandban

Több tízezer szurkoló fogadta Reykjavíkban a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon negyeddöntős izlandi válogatottat, amelynek tagjai egy nyitott tetejű busszal vonultak végig a főváros utcáin az őket ünneplő tömeg előtt.

A csapatot, amely 5-2-re kikapott a házigazda franciáktól vasárnap este, Keflavík repülőteréről vitték az Arnarhóll Parkba, ahol a játékosok és a szakmai stáb tagjai színpadra állva köszönték meg a szurkolást.

"Franciaországban csak sejtettük, hogy Izlandon milyen a hangulat, de ahogyan itt fogadtak és kísértek minket a fővárosban, az egyszerűen fantasztikus" - nyilatkozta Lars Lagerbäck szövetségi kapitány, aki biztosan távozik a válogatottól.

Aron Gunnarsson csapatkapitány azt mondta, ezzel az Eb-szerepléssel "nem laktak jól" a futballisták, s továbbra is éhesek a sikerre.

"Most nem szabad leállnunk, mert együtt elértük ezeket az eredményeket, és újra és újra el akarunk érni hasonlókat" - mondta Gunnarsson.

Lagerbäck helyét a másik szövetségi kapitány, Heimir Hallgrímsson veszi át, akinek az ősszel induló világbajnoki selejtezősorozatban az lesz a feladata, hogy kijuttassa Izlandot az oroszországi tornára.

"Ez sokkal keményebb feladatnak ígérkezik, ugyanakkor meg lennék lepve, ha a válogatott játékosok közül csak kevesen igazolnának át nagyobb klubokba" - jelentette ki Hallgrímsson.

Izland a vb-selejtezőben Horvátországgal, Ukrajnával, Törökországgal, Finnországgal és Koszovóval szerepel egy csoportban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×