eur:
395.3
usd:
371.23
bux:
65144.22
2024. április 19. péntek Emma
Robert Lewandowski of FC Barcelona records a video on a mobile phone for the FC Barcelona social media channels following the Joan Gamper Trophy match between FC Barcelona and Pumas UNAM at Spotify Camp Nou on August 07, 2022 in Barcelona, Spain. (
Nyitókép: Alex Caparros/Getty Images

A lengyel sztár meglepő ölelése – videó

Robert Lewandowski egy aláírt mezt ajándékozott annak a szaúdi futballszurkolónak, aki a szombati, Szaúd-Arábia elleni világbajnoki mérkőzésükön a gólja után az ő mezével ünnepelt.

Videófelvétel bizonyítja, hogy a találatot követően - amely a lengyel támadó pályafutásának első vb-gólja volt - a drukker levette a szaúdi trikót és felvette a lengyelt, amelynek a hátán Lewandowski neve volt olvasható, majd örömében táncolni kezdett.

A szurkoló megismételte ezt a gesztust, amikor személyesen találkozott a Barcelona játékosával akitől egy ölelést és egy aláírt mezt kapott ajándékba.

A lengyelek 2–0-ra nyerték a szombati találkozót, s még versenyben vannak a nyolcaddöntőért.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×