eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Cseh László idegenvezető lesz

Cseh László idegenvezető lesz

A 200 méteres pillangóúszásban világbajnok Chad Le Clos 100 méteren nem jutott a döntőbe a budapesti világbajnokságon. Már várja, hogy körbenézzen a magyar fővárosban.

Az idén Budapesten 200 méteren szerzett világbajnoki aranyérmét tartja a legkedvesebbnek négy elsősége közül Chad Le Clos. A dél-afrikai úszó szerdán Cseh László előtt csapott célba, 100 méteren azonban nem került be a szombati döntőbe, míg a magyar klasszis igen.

„László remek ember és egy igazi példakép. Ösztönzően hatott rám, amikor először, 2010-ben találkoztunk.

Tisztelem, a valaha volt legnagyobb úszók egyike”

– mondta egy sajtóbeszélgetésen a 25 éves versenyző.

Az InfoRádió kérdésére elmondta, eddig nem volt ideje körbenézni a városban, de marad még egy napot a vb után, és hétfőn együtt ebédelnek Cseh Lászlóval, akivel szétnéznek a városban is.

Kíváncsiak voltunk arra is, mit gondol a 200-on szintén legyőzött Kenderesi Tamásról.

„Hatalmas tehetség, még akkor is, ha a szerdai döntő nem sikerült neki a legjobban. Még csak húszéves, de van már olimpiai érme is Rióból, míg én nem nyertem 200-on.

Biztosan erősebbé teszi ez a világbajnokság,

sok sikert kívánok neki” – jelentette ki a vb-negyedik magyarról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×