eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A walesi Aaron Ramsey (b) kapura lő a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának második fordulójában játszott Törökország-Wales mérkőzésen a Bakui Olimpiai Stadionban 2021. június 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Getty pool/Dan Mullan

Csoda segíthet csak a törökökön

Şenol Güneş, a török szövetségi kapitánya szerint csak a csoda segíthet a csapatán. Nulla pontról és -5-ös gólkülönbségről kezdik a svájciak elleni csoportzárót este hatkor Bakuban.

A török válogatott eddig csalódást okozott híveinek, nagyon simán kikapott az olaszoktól (0-3) és – hiába támogatta több ezer szurkoló Azerbajdzsánban, a walesiektől (0-2) is. Az eddigi nulla pontos teljesítmény is lehangoló a törökök számára, de az, hogy még nem szereztek gólt, azok után, hogy az idényben hármat rúgtak a németeknek, négyet a hollandoknak, egyenesen sokkoló. Şenol Güneş, szerint fiatal csapatuk van, amelyiknek idő kellett, hogy megszokja a torna légkörét.

Várható összeállításuk: Uğurcan Çakır – Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür – Kaan Ayhan, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, İbrahim Dervişoğlu – Burak Yılmaz.

A svájciaknak négy pontja lehet, azzal továbbjuthatnak. Vladimir Petković szövetségi kapitány felhívta a figyelmet arra, hogy harmincezren fognak a törököknek szurkolni a stadionban. A várható összeállítás: Sommer – Elvedi, Schär, Akanji – Mbabu, Freuler, Xhaka, Rodríguez – Shaqiri – Embolo, Gavranović.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik Bakuban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×