eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa
A legnagyobb japán autógyártó, a Toyota egyik hibrid személyautójának emblémája a vállalat egyik tokiói szalonjában 2015. október 21-én. A Toyota ezen a napon bejelentette, hogy világszerte 6,5 millió autót hív vissza a vezetőülés melletti elektromos ablakemelő panel működésének ellenőrzésére. A visszahívás a 2005 decembere és 2010 decembere között gyártott Yaris, Corolla, Camry, RAV4, Highlander, Tundra, Sequoia és Scion xB modelleket érinti.
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

15 év szünet után nagy visszatérő a Forma-1-ben

A Haas istálló technikai partnere lesz a Toyota.

A japán Toyota 15 év után a Haas istálló technikai partnereként visszatér a Forma-1-es világbajnoki sorozatba.

Az autógyártó pénteki bejelentése alapján többéves szerződést kötöttek az amerikai csapattal, amelynek az aerodinamikai fejlesztéseiben segítenek majd, emellett versenyzők, mérnökök és szerelők is részt vesznek a Haas tesztvezetésein, ezzel gyűjtve hasznos tapasztalatokat.

A világ legnagyobb autógyártójának számító Toyota logója már a jövő hétvégi Egyesült Államok Nagydíján megjelenik az istálló autóin.

A japán cég 2002 és 2009 között gyári csapattal volt tagja a száguldó cirkusz mezőnyének.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba fontos részleteket árult el Kós Hubert és Milák Kristóf vb-szereplésével kapcsolatban

Sós Csaba fontos részleteket árult el Kós Hubert és Milák Kristóf vb-szereplésével kapcsolatban

20-25 fős magyar csapat indulhat a decemberi, budapesti rövid pályás úszó-világbajnokságon – mondta az InfoRádióban a válogatott szövetségi kapitánya. Sós Csaba azt is elárulta, hogy az olimpiai bajnok Kós Hubert hazajön-e az Egyesült Államokból, és ha igen, mely számokban tervezi az indulását, továbbá Milák Kristóf és Betlehem Dávid lehetőségeiről is beszélt a szakvezető.

Markus Söder: itt a vége, pénzügyileg és kulturálisan is túlterheli Németországot a migráció

Egyes tantermekben már alig beszélnek németül, az emberek nem érzik igazán otthon magukat azokban a városrészekben, ahol élnek – figyelmeztetett a bajor CSU elnöke abban az interjúban, amelyet pártja kongresszusa előtt adott. Markus Söder szerint a migráció túl nagy terhet jelent Németország számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×