eur:
396.61
usd:
371.63
bux:
71045.14
2024. június 26. szerda János, Pál
Hosszú Katinka a női 200 méteres vegyesúszás előfutama után az úszó országos bajnokságon a Duna Arénában 2024. április 9-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Hosszú Katinka még mindig nem mondott le az olimpiáról, sőt...

Az áprilisi országos bajnokság óta - melyen visszatért - sokat javult ugyan a háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka, de még messze van a párizsi induláshoz szükséges szinttől.

A 35 éves Hosszú vasárnap az AP Race London International 2024 elnevezésű nemzetközi viadalon 400 méter vegyesen volt érdekelt Jakabos Zsuzsannával együtt.

A brit fővárosban zajló esemény hivatalos eredményközlője szerint Hosszú 4:43.66 perc alatt teljesítette a távot, ez jelentős előrelépés a Duna Arénában úszott 4:47.62-es eredményéhez képest, ugyanakkor a célba vett 4:38.53-as olimpiai szint egyelőre távolinak tűnik. A kilencszeres nagymedencés világbajnok a második helyen zárta a futamot, míg honfitársa 4:46.83-mal harmadik lett.

Címlapról ajánljuk
Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Uniós pénzből világítják át a magyar-ukrán határon a rakományokat

Uniós pénzből világítják át a magyar-ukrán határon a rakományokat

Egy új, uniós forrásból finanszírozott mobil rakományátvilágító berendezés érkezett tegnap a magyar–ukrán határon lévő záhonyi határátkelőhelyre, hogy zökkenőmentesebb legyen a kereskedelmi forgalom – jelentette be ma az Európai Bizottság a hírlevelében. A mintegy 2,5 millió euró értékű adomány az EU-Ukrajna szolidaritási folyosók kezdeményezés keretében érkezett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×