eur:
395.14
usd:
368.49
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Lőfegyver.
Nyitókép: Steve Prezant / Getty Images

Focistákra lőttek, a menő kocsijaikat akarták

Az Olympique de Marseille labdarúgócsapat játékosait akarták kirabolni.

Az Olympique de Marseille három (egyes hírek szerint két) játékosa került bajba, amikor a csapat az utolsó bajnoki mérkőzést követően visszatért a dél-franciaországi csapat edzőközpontjába (a Le Havre együttesét győzték le 2-1-re vasárnap este). Két kameruni, játékos (Jean Onana és Faris Moumbanga), valamint az elefántcsontparti Bamo Meité hazafelé tartott, amikor felfegyverzett rablók feltartóztatták őket és a kocsijaikat követelték.

Helyi lapok szerint a játékosok nem voltak hajlandóak kiszállni a kocsijaikból, ekkor lőttek rájuk. Végül sikerült elmenekülniük és sértetlenül megúszták az esetet, de az egyik kocsi sofőrülésénél lévő ajtóba két golyó is lyukat ütött, a másik járműnek pedig a csomagtartóját érte lövés.

A marseille-i rendőrség vizsgálatot indított.

A The Sun emlékeztet, a klub számos játékosának otthonába törtek be a közelmúltban (ahogy más klubok játékosait is kirabolták vagy megpróbálták kirabolni, mikor ők nem voltak otthon), de ez az első alkalom, hogy a játékosok lövésekkel szembesültek.

Címlapról ajánljuk
Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőn közleményben védte meg az egészségügyi stábot, amely Varga Barnabás súlyos sérülésénél működött közre vasárnap este a skótok elleni, stuttgarti Európa-bajnoki mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Megint megy a vita Észak-Macedónia nevével

Megint megy a vita Észak-Macedónia nevével

Görögország ismételten a névvitát lezáró megállapodás megsértésével vádolta hétfőn Észak-Macedóniát, figyelmeztetve a szomszédos ország vasárnap hivatalba lépett jobbközép kormányát, hogy mindez hátrányos következményekkel járhat európai uniós csatlakozási törekvései szempontjából. Az athéni vezetés arra reagált, hogy Hrisztijan Mickoszki észak-macedón miniszterelnök egy nappal korábban többször is az ország régi nevét - Macedóniát - használta, mondván, a megállapodásban rögzített új nevének, vagyis Észak-Macedóniának használata "szégyenteljes" - írja az MTI.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×