eur:
385.49
usd:
354.55
bux:
68336
2024. május 21. kedd Konstantin
A mezőny a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futamának, az Egyesült Államok Nagydíjának rajtja után a Circuit of The Americas versenypályán 2022. október 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA/GREG NASH

Visszavásárolja a bérleteket a Forma-1-es pálya; van, aki kereshet is rajta

A különös akciót a texasi Austin pályája hirdette, annak reményében, hogy a kísérő show-műsor apropóján később drágábban is eladhatják a jegyeket.

A Circuit of The Americas, amely az Amerikai Nagydíjnak is helyet ad, hirdette meg a nem mindennapi akciót - írja a Vezess.hu.

A pálya május 6-ig visszavásárolja a három napos bérleteket azoktól, akik esetleg meggondolták magukat, és mégsem szeretnék októberben végignézni a futamot.

A bérletért 350 dollárt fizetnek (körülbelül 130 ezer forint). Ez magasabb összeg annál, mint amennyiért a korai vásárlók vehették meg, viszont kevesebb a jelenlegi 525 dolláros (körülbelül 195 ezer forint) vételár.

A döntés hátterében az amerikai Forma-1-es futamok körüli felhajtás állhat: Austinban sem csupán az autóverseny lesz az egyetlen közönségvonzó attrakció, a zenei felhozatal is sokaknak vonzó lehet, olyannyira, hogy ezért akár újra, magasabb áron eladhatják a korábban olcsó bérleteket - írja a lap.

Az idei fellépők listáját április 29-én hozzák majd nyilvánosságra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×