eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Új luxusautót villantott Szoboszlai Dominik – videó

Egy tűzpiros kocsival videózták le Liverpoolban a magyar futballistát.

Szoboszlai Dominik korábban egy Mercedes AMG G63-as tulajdonosa volt, ám úgy tűnik, hogy Liverpoolban már nem ezzel jár – írja egy TikTok-felvétel alapján a ripost.hu.

Amikor a magyar válogatott csapatkapitánya az osztrák Red Bull Salzburgnál játszott, egy A5-ös Audit használt, ám miután átigazolt az RB Leipzigbe, vett magának egy Mercedes AMG G63-at, aminek alapára körülbelül 80 millió forint körül mozog. Miután a Liverpoolhoz igazolt, szinte mindenki biztosra vette, hogy ez a flotta bővülni fog.

„Nem cserélem le a Mercedest, csak veszek magamnak egy másikat. Utánanéztem, beszélgettem emberekkel, és mivel ez a modell értékálló, befektetésnek sem utolsó" – mondta el a sportoló az Instyle Men magazinnak adott interjúban. Azt azonban nem árulta el, milyen márkáról van szó: "Nem fogom soha elmondani senkinek, aki meglát benne, annak szerencséje van."

Ez az autó egy vörös Range Rover Sport, aminek az ára 37 millió forinttól indul, de az 510 lóerős változat alapára már 58,6 millió forint.

A videóban Szoboszlai csapattársa, Curtis Jones hagyja el először a helyszínt, őt pedig a magyar középpályás követi.

@cian.0151 Liverpool fc players curtis jones and dominic szoboslai leaving anfield tonight after liverpools 3-0 win against southampton in the fa cup #liverpool #fyp #facup #lfc #liverpoolfc #reds #viral #ynwa #curtisjones #szoboszlai #reds #liverpoolfans #lfcfans #anfield #anfieldstadium ♬ original sound - ????

Címlapról ajánljuk
Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Hamarosan örökké élhetünk?

Hamarosan örökké élhetünk?

Egy furcsa és stagnáló társadalomhoz vezetne, ha az emberek még 120 évesen is élnének – véli Venki Ramakrishnan, Nobel-díjas molekuláris biológus. A „Miért halunk meg: Az öregedés új tudománya és a halhatatlanság keresése” című könyv szerzője szerint ráadásul irreális elképzelése az, hogy halálunkig megmaradnak szellemi képességeink. Ezért is int óvatosságra a biológiai törvényekkel dacoló öregedéskutatásokkal kapcsolatban, amelyekből egyre több indul, és nemcsak a technológiai fejlődés adta lehetőségek miatt. Azért is, mert a világ legnagyobb részén egyre nő a várható élettartam, aminek egészen a gazdasági és társadalmi következményei lesznek. Nem a lehető leghosszabb élet tehát a legfontosabb célja ezeknek a kutatásoknak, hanem lehető leghosszabb viszonylagos egészségben eltöltött élet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 17:15
×
×
×
×