eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Aerial view of a football match, soccer. Football field and Footballers from drone top down view
Nyitókép: sandsun/Getty Images

Kazincbarcikán focizik tovább a 34-szeres válogatott középpályás

Újabb fontos állomásához érkezett az a stratégiai együttműködés, amelyet 2023 nyarán kötött egymással a DVTK és a Kolorcity Kazincbarcika. A két egyesület ugyanis mostantól közösen foglalkoztatja Varga Józsefet – olvasható a diósgyőri klub honlapján.

A korábbi 34-szeres válogatott labdarúgó az NB II-es barcikai együttesben fog futballozni, a DVTK Labdarúgó Sportakadémia pedig abban nyújthat nagy segítséget, hogy az aktív pályafutása utáni időszakra felkészítse a labdarúgót.

A kooperációval kapcsolatban Wachter Balázs, a barcikai klub ügyvezetője kiemelte: az elmúlt időszakban egymással versenyző mégis a másikkal együttműködő szereplők igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a kapcsolatból. A két klub teszi ezt az utánpótlás nevelés, a fiatalok felnőtt futballba történő integrálása, a sportszakemberek fejlesztése és a rehabilitáció területén is – olvasható a DVTK oldalán.

A stratégiai együttműködés fontos szegmense, hogy a DVTK Labdarúgó Sportakadémián nevelkedő fiatalok az NB II.-es Kolorcity Kazincbarcikát erősíve tapasztalják meg a felnőtt futball kihívásait. Jelenleg ketten kölcsönben, öten pedig a kooperáció keretében vesznek részt a programban. Az ő segítségükre lehet a jövőben Varga József – teszik hozzá.

A futballista februárban távozott a Debrecentől, amellyel a bajnokságot és a Magyar Kupát egyaránt háromszor nyerte meg.

„Köszönöm, hogy a DVTK és a KBSC lehetőséget adott számomra, hogy rövid időn belül ismét a pályán bizonyíthatssak. Valóban ezer szállal kötődöm Debrecenhez, de a karrierem során máshol is játszottam, így az új közeghez egész biztos, hogy hamar hozzászokom majd” – nyialtkozta a bejelentés után Varga József.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×