eur:
390.94
usd:
366.15
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Imre Bence a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság ötödik helyéért játszott Magyarország - Szlovénia mérkőzésen a kölni Lanxess Arénában 2024. január 26-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A világ egyik legerősebb kézilabdaklubjába igazolhat Imre Bence

A magyar válogatottba az Európa-bajnokságon berobbanó 21 éves jobbszélső a német Bundesliga élcsapatában folytathatja pályafutását.

A THW Kielhez igazol Imre Bence, a Ferencváros válogatott kézilabdázója. A hírt először a Kieler Nachrichten szellőztette meg, de a sportal.hu is megkérdezte a klub magyar származású ügyvezetőjét, Szilágyi Viktort az átigazolással kapcsolatban, aki közölte: amint minden részletben megegyeztek, és hivatalosan is aláírták a papírokat, nyilvánosságra hozzák Imre Bence szerződtetését.

Imre Bence a januári Európa-bajnokságon mutatkozott be a felnőtt válogatottban, amelyben kiválóan szerepelt, az utolsó mérkőzésig nem rontott el egyetlen lövést sem. A Ferencváros szélsője Imre Géza világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes vívó és Kökény Beatrix olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok kézilabdázó fia, a sportág egyik nagy reménységének számít.

A THW Kiel Németország egyik legerősebb csapata, története során négyszer nyert Bajnokok Ligáját, négyszer EHF-kupát, 21-szeres bajnok, 12-12 alkalommal hódította el német kupát, illetve a német szuperkupát.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×