eur:
389.33
usd:
362.68
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Handball ball on field
Nyitókép: Anchiy/Getty Images

Hivatalos a magyar kézilabdasport utóbbi idők legkomolyabb átigazolása

Nyártól a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes német Kiel együttesében folytatja pályafutását Imre Bence, a FTC-Green Collect válogatott kézilabdázója.

A Ferencváros hivatalos honlapja csütörtökön „a hazai férfi kézilabdasport elmúlt éveinek legnagyobb horderejű átigazolását” jelentette be.

Imre Bence – akinek édesanyja a zöld–fehérek legendás játékosa, az olimpiai ezüstérmes Kökény Beatrix, édesapja pedig a szintén ötkarikás ezüstérmes vívó, Imre Géza – 2013 szeptembere óta szerepel a Ferencvárosban. Az utánpótlásban végigjárta a ranglétrát, az NB I-ben 2019 tavaszán mutatkozott be, azóta több mint 300 gólt szerzett a felnőttcsapatban. Imre részese volt az elmúlt évek sikereinek, annak, hogy Ferencváros férficsapata kilépett a nemzetközi porondra, és ott kiemelkedő eredményeket ért el, illetve Európa-liga nyolcaddöntőt játszhatott.

A jobbszélső tavaly nyáron junior-világbajnoki ezüstérmet nyert, a felnőtt nemzeti csapatban első világversenyén, januárban a németországi Európa-bajnokságon az ötödik helyezett gárda egyik legjobbja volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×