eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezetője kérdést tesz fel az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 4-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Tordai Bence kemény üzenetet kapott a Fradi-szurkolóktól

A Ferencváros drukkerei reagáltak Tordai Bence keddi parlamenti felszólalására, miszerint életfogytiglanra kellene ítélni a fociultrákat.

Tordai Bence (Párbeszéd) kedden parlamenti felszólalásában védelmébe vette Fekete-Győr Andrást (Momentum), akit hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt egy év börtönbüntetésre ítéltek, két év próbaidőre felfüggesztve. Azt mondta, hogy nem összehasonlítható egy füstgyertya eldobása egy tüntetésen azzal, ahogy a fociultrák használják a pirotechnikai eszközöket.

"A maguk fociultráit egytől egyig életfogytiglanra kellene lecsukniuk, hogyha azt gondolják, hogy a pirotechnikai eszközök használata egy ennyire veszélyes dolog" – jelentette ki a Párbeszéd politikusa.

Az Index észrevette, hogy a szurkolók nem hagyták megválaszolatlanul a beszólást, a Ferencváros drukkerei magukra vették a „maguk fociultrái” megszólítást: Te semmirekellő sz*rházi! Nekünk életfogytig tartó szenvedély, neked életfogytig tartó kínszenvedést! – üzenték kifeszített molinón a politikusnak a Groupama Arénában a csapat Kecskemét elleni, vasárnapi bajnoki mérkőzése előtt.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×