eur:
392.7
usd:
366.19
bux:
66797.19
2024. április 25. csütörtök Márk
Füst miatt áll a játék a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2024. február 25-én. A Ferencváros 5-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nagyon megjárta egy lila–fehér drukker a derbin

Az egyik újpesti drukker nagyon rosszul járt a Ferencváros elleni meccsen.

Nem sok öröme volt a hétvégén az újpesti szurkolóknak: csapatuk a labdarúgó NB I 22. fordulójában 5–0-ra kapott ki a Ferencváros csapatától. Az egyik hazai drukker pedig nagyon megjárta, megsérült az egyik pirotechnikai akcióban.

Aggódó szurkolók érdeklődnek a Facebookon az Újpest FC Szurkolói Csoportjában a megégett társuk felől, és jobbulást kívánnak neki. Az illetőnek egy parázs bepattant a ruhájába, ami kigyulladt, a mellette levők oltották a tüzet. „Szétégett a nyaka” – írja az a társa, aki végül eloltotta.

Az újpesti szurkolók érthetően roppant csalódottak az 5–0-s vereség után, de a többségük megértő, és belátja, hogy az új vezetőedző, Mészöly Géza a rendelkezésére álló kerettel nem tehetett csodát a jóval erősebb Ferencváros ellen. Abban pedig egységesek a drukkerek, hogy az újpesti táboron semmi sem múlik, az most is megtette a magáét − olvasható a magyarnemzet.hu oldalán.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×