eur:
389.34
usd:
362.71
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Wolverhampton, 2023. szeptember 16.Szoboszlai Dominik, a Liverpool (b) és Jeanricner Bellegarde, a Wolverhampton Wanderers játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 16-i mérkőzésén a wolverhamptoni Molineux Stadionban.
Nyitókép: MTI/AP/Rui Vieira

Biztató bejelentés Szoboszlai Dominikról

Az Liverpool másodedzője nem zárta ki, hogy a magyar középpályás ott lehet a Chelsea elleni Ligakupa-döntőn.

Vasárnap a Chelsea-vel vív meg az angol Ligakupa döntőjében a Liverpool, a vörösök azonban nincsenek könnyű helyzetben, mert egy csapatra való játékos sérült. Köztük az a Szoboszlai Dominik, aki még az év legelején szenvedett combsérülést, de hiába tért vissza január végén, ismét több hétre kiesett.

Jürgen Klopp egy héttel ezelőtt azt mondta, nem zárja ki, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya ott lehet a szezon első döntőjén, és most, a vasárnapi mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Pepijn Ljinders másodedző is biztató megjegyzést tett.

„Dom, Darwin és Mo esetében is az utolsó percig kivárunk a döntéssel. Van még két napunk, két edzésünk – a mai és a szombati –, addig meglátjuk. Őszinte leszek, nagyon jó lenne, ha bevethetnénk bármelyiküket. Egészen őrült versenynaptárunk van megint, ki kell használnunk minden pillanatot, minden napot, hogy a játékosaink rendben legyenek” – idézi a szakembert az Index, arra utalva, hogy Szoboszlai mellett Nunez és Szalah játékára is van esély.

A Liverpool a három említett játékos mellett a Chelsea elleni finálén biztosan nem számíthat Alisson Beckerre, Trent Alexander-Arnoldra, Diogo Jotára, Curtis Jonesra, Joel Matipra, Ben Doakra és Thiago Alcantarára.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×