eur:
395.96
usd:
369.18
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Pixabay

Újabb hatalmas veszteség érte a magyar sportot

Hosszan tartó betegség után eltávozott a soproni kosárlabdacsapat első aranycsapatának vezetőedzője, Magyar András.

Az 1991/92-es szezonban vette át a klubnál a karmesteri pálcát Magyar András, és a következő szezonban aranyéremig vezette csapatát, mely SVSE-GYSEV néven írt történelmet, megszerezve ezzel első aranyérmét, mely egyben Sopron város első csapatbajnoki címét is jelentette.

Magyar Andrást a klub a saját halottjának tekinti - írja az mkosz.hu.

A szövetség tegnap számolt be arról hogy a héten két kiemelkedő, de a közvélemény által kevésbé ismert edző távozott. Ahogy fogalmaznak: "a magyar kosárlabdasport újabb két legendáját vesztette el: elhunyt Ibrányi Márta és Kocsis Nándor".

Az előbbi a Pest Megyei Diáksport Szövetség szakreferenseként szervezte a diákolimpiai versenyeket a térségben és edzője volt a Gödi Kiscicáknak. Az utóbbi a Budapesti Kosárlabdázók Szövetségének egykori főtitkár volt.,

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×