eur:
389.25
usd:
362.66
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Hódeszkások az eplényi síarénában a szezonnyitó napján, 2022. december 14-én.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Feldübörögtek a hóágyúk a Bakonyban

A 2024-es évben első hazai síterepeként nyitotta meg kapuit kedd délelőtt az eplényi Síaréna Vibe Park.

Az első napon az A1-es pálya és a négyszemélyes ülőlift, valamint a T1-es tanpálya és a mellette található tanulólift üzemel - írja a sielok.hu.

Rövid, de intenzív hóágyúzás után ma 11 órától ismét fogadott síelőket a bakonyi síterep.

A hógyártás folytatódik, a távolabbi tervek szerint pénteken megnyitják az A7-es felső szakaszát és az összekötő Q3-as pályát.

Szombatra pedig már teljes hosszában elkészül az A7-es pálya és beindítják a mellette található kétszemélyes ülőliftet is.

A délelőtti nyitáskor a völgyben mínusz 6, a tetőn mínusz 8 fokot mutattak a hőmérők.

A hazai síterepek közül megkezdődött a hógyártás Mátraszentistvánban, Visegrádon, Sátoraljaújhelyen és a budapesti Normafán. Ezeken a helyeken is hamarosan lehet csúszni.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×