eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Garda Krisztina, Szilágyi Dorottya és Keszthelyi Rita (b-j) a női vízilabda Európa-bajnokság A csoportjának harmadik fordulójában játszott Magyarország - Horvátország mérkőzés kezdete előtt az eindhoveni Pieter van den Hoogenband uszodában 2024. január 7-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Simán nyert a magyar női pólóválogatott, de ez volt a minimum az Eb-n

17-2-re nyert a magyar női vízilabda-válogatott az Európa-bajnokságon. A horvátok elleni siker kellett a továbbjutáshoz.

Mihók Attila és Cseh Sándor együttese hétfőn, a nyolc közé jutásért a cseh csapattal találkozik, és ha nyer, akkor az olasz együttessel csatázik az elődöntőért.

Eindhoven, 2024. január 7.
Rybanska Natasa (j) és a horvát Jelena Butic a női vízilabda Európa-bajnokság A csoportjának harmadik fordulójában játszott Magyarország - Horvátország mérkőzésen az eindhoveni Pieter van den Hoogenband uszodában 2024. január 7-én.
MTI/Szigetváry Zsolt
Eindhoven, 2024. január 7. Rybanska Natasa (j) és a horvát Jelena Butic a női vízilabda Európa-bajnokság A csoportjának harmadik fordulójában játszott Magyarország - Horvátország mérkőzésen az eindhoveni Pieter van den Hoogenband uszodában 2024. január 7-én. MTI/Szigetváry Zsolt

A tornán egy olimpiai kvótát osztanak ki, a holland és a vb-döntős spanyol válogatottnak már biztos a párizsi részvétele, így ezt a két csapatot leszámítva a legjobb szerez ötkarikás indulási jogot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×