eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Las Vegas, 2015. május 2.A Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (j) és az amerikai Floyd Mayweather Jr. a mérlegelés után a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arénában 2015. május 1-jén. Pacquiao és Mayweater Jr. május 2-án mérkőzik meg az Ökölvívó Világtanács, WBC, az Ökölvívó Világszövetség, a WBA és az Ökölvívó Világszervezet, a WBO váltósúlyú bajnoki címéért Las Vegasban. (MTI/EPA/Michael Nelson)
Nyitókép: MTI/EPA/Michael Nelson

Kétszer is ringbe léphet idén Manny Pacquiao

Az élő bokszlegendának számító Manny Pacquiao idei visszatérését és két nagy meccsét is bejelentették néhány nap leforgása alatt.

A profi ökölvívástól már visszavonult, 45 éves Fülöp-szigeteki harcos – aki politikusként 2016 és 2022 között szenátor volt – idén Japánban azzal az egykor szintén a sportág legnagyobbjai közé tartozó amerikai Floyd Mayweatherrel ütközne meg, akivel 2015-ben már bokszolt. Kettejük visszavágója előtt pedig – a pénteki hír szerint április 20-án – a thaibox 41 esztendős világsztárjával, Buakaw Banchammal lépne a kötelek közé, hat, egyenként három perces menetre tervezett és a 70 kilogrammos kategóriában az ökölvívás szabályai szerint zajló thaiföldi találkozón.

Buakaw több mint 240 győzelmet aratott 24 éves muay thaios és kickboxos pályafutása során, míg a nyolc súlycsoportban is világbajnoki címet szerzett Pacquiao mérlege hivatásos ökölvívóként 62 győzelemből (39 KO), nyolc vereségből és két döntetlenből áll.

A több mint nyolc évvel ezelőtti, mintegy 400 millió dollár bevételt hozó mérkőzést Las Vegasban pontozással Mayweather nyerte, aki veretlenül vonult vissza, és azóta – rendre hatalmas pénzért – már csakis bemutató meccseket vállal. A 46 éves amerikai hibátlan profi bokszmérlegét 50 – benne 27 kiütéssel megnyert – mérkőzés alkotja.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×