eur:
392.24
usd:
362.89
bux:
65888.93
2024. február 28. szerda Ákos, Bátor
A Paksi FC játékosai ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Paksi FC - Ferencvárosi TC mérkőzés után a Paksi FC Stadionban 2023. december 10-én. A mérkőzést a Paksi FC nyerte 3-2-re.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Meglepő ajánlat, ingyenjegyeket adnak az NB I rangadójára

A hétvégén játsszák a magyar labdarúgó NB I utolsó őszi forduláját. A listavezető Paks Fehérvárra látogat. A drukkerek pedig ingyenjegyet igényelhetnek.

A őszi első Paks a Fehérvár otthonába látogat. A székesfehérváriak hivatalos honlapján közölték, hogy a december 16-án, kora délután kezdődő mérkőzésre ingyenes jegyeket biztosít - vette észre az NB1.hu.

A regisztrációs jegyet a szurkolónak ki kell váltania. Egy drukker maximum négy jegyet válthat ki. Személyes adatok megadására nincs szükség.

Az ingyenes belépők a „C” és „D” szektorba a mérkőzés napján, a Sóstói Stadion jegypénztáraiban is kiválthatók lesznek. A helyszíni pénztárak szombaton 9:30-tól nyitnak. A mérkőzés szombaton 12:30-kor kezdődik.

Címlapról ajánljuk

Harvard-felmérés: nem számít, ha Trumpot elítélik – Fekete Rajmund az amerikai elnökválasztásról

Donald Trump volt amerikai elnök a republikánus előválasztáson fölényesen nyerte el Dél-Karolinát, így a saját államában verte meg egyetlen riválisát, Nikki Haley-t. Az előrejelzések is Trump győzelmét jósolták, de akkor miért harcol még Nikki Haley? Erről is kérdeztük Fekete Rajmundot, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének tudományos segédmunkatársát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.28. szerda, 18:00
Szenes Zoltán
professor emeritus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Magyar Hadtudományi Társaság elnöke
Felpörgetné a lőszergyártást Moszkva, megakadhat az orosz nyomulás Avgyijivkánál – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Felpörgetné a lőszergyártást Moszkva, megakadhat az orosz nyomulás Avgyijivkánál – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Oroszország 2024-ben 2,7 millió tüzérségi lövedék gyártását tervezi – számolt be Vagyim Szkibitszkij vezérőrnagy, az ukrán védelmi hírszerzés helyettes vezetője a Kyiv Independent beszámolója szerint. Ez a mennyiség annak fényében ijesztő lehet Kijevben, hogy az ukránok mekkora mennyiséggel számolhatnak idén. Az orosz erők tovább folytathatják a nyomulásukat Avgyijivka térségében, de a talajviszonyok jelentősen lassíthatják a hadműveleteket. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×