eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
A Paksi FC játékosai ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Paksi FC - Ferencvárosi TC mérkőzés után a Paksi FC Stadionban 2023. december 10-én. A mérkőzést a Paksi FC nyerte 3-2-re.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Meglepő ajánlat, ingyenjegyeket adnak az NB I rangadójára

A hétvégén játsszák a magyar labdarúgó NB I utolsó őszi forduláját. A listavezető Paks Fehérvárra látogat. A drukkerek pedig ingyenjegyet igényelhetnek.

A őszi első Paks a Fehérvár otthonába látogat. A székesfehérváriak hivatalos honlapján közölték, hogy a december 16-án, kora délután kezdődő mérkőzésre ingyenes jegyeket biztosít - vette észre az NB1.hu.

A regisztrációs jegyet a szurkolónak ki kell váltania. Egy drukker maximum négy jegyet válthat ki. Személyes adatok megadására nincs szükség.

Az ingyenes belépők a „C” és „D” szektorba a mérkőzés napján, a Sóstói Stadion jegypénztáraiban is kiválthatók lesznek. A helyszíni pénztárak szombaton 9:30-tól nyitnak. A mérkőzés szombaton 12:30-kor kezdődik.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×