eur:
380.19
usd:
351.21
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Buntic Denis, a Szeged játékosa (b) a MOL-Pick Szeged - Rhein-Neckar Löwen férfi Bajnokok Ligája B csoport, 1. fordulójának kézilabda-mérkőzésén Szegeden 2016. szeptember 25-én.
Nyitókép: Ujvári Sándor

Egy napot sem tartották bent a felesége bántalmazásával vádolt egykori szegedi kézist

Mélyen megrázta a délszláv sportvilágot a hír, miszerint a horvátok korábbi olimpiai bronzérmes, kétszeres világbajnoki ezüstérmes jobbátlövőjét, Denis Bunticot családon belüli erőszak és nagy mennyiségű fegyver birtoklása miatt letartóztatták.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, családon belüli erőszak miatt múlt pénteken a bosznia-hercegovinai Ljubuškiban őrizetbe vették Denis Buntićot, a horvát kézilabda-válogatott és a Pick Szeged korábbi játékosát. A letartóztatás során a házban több lőfegyvert és töltényt is találtak a rendőrök. Úgy tudni, a 41 éves Buntić a feleségét bántalmazta. A bosnyák ügyészség tájékoztatása szerint az előzetes letartóztatásra azért volt szükség, mert fennállt a gyanú, hogy a gyanúsított befolyásolja majd a tanúkat, és hogy megismétli a törvényellenes cselekedetet.

Felesége, Klara Buntic először a Dnevnik Nova TV-nek nyilatkozott a történekről; állítása szerint a múlt pénteki eset, amikor brutálisan megverte a férje, nem az első volt. „Évek óta szenvedek tőle, de még soha nem volt ilyen mértékű a bántalmazás.

Zúzódások voltak a szemem alatt, ha nem sikerült volna megszöknöm, lehet, végez velem. Részeg volt, amikor tudtam, szaladtam a házból”

– idézi szavait a 24.hu.

A 24sata portálnak azt állította, hogy férje gyakran ivott és drogozott, illetve azt mondta, a bántalmazás a kilenc hónapos gyermekük előtt történt. A rendőrség által lefoglalt fegyverarzenálról kijelentette: „Voltak pisztolyok, Kalasnyikovok. Ezeket az ágy alatt tartotta, pokrócokba csavarva. A rendőrség mindent megtalált.”

Azt viszont nem érti, hogy Bunticot a kihallgatása után szabadon engedték, és csupán távolságtartó végzést hoztak ellene. Mint mondta, nem tudja mit tegyen. Azt akarja, hogy az emberek tudják, mi történik vele, mert eleget hallgatott.

„Az utolsó támadás a hajnali órákban történt. Megvert, és amikor megfordult, valószínűleg valami tárgyat keresve, hogy végezzen velem, elszaladtam. Ha nem futok el, meghalok. Felhívtam egy barátomat, elmondtam neki, mi történt. Aztán hívtam a rendőrséget. Kicsit sokáig tartott, mire megérkeztek. Lövést és sikolyt hallottam. Azt hittem, megölte a gyerekünket.

A sérüléseimről látleletet vetettem fel, azt mondták, legalább fél évig őrizetben lesz. Reggel fél 6-kor támadt rám, de este már kiengedték”

– fogalmazott az asszony, aki most attól tart, hogy „minden” megismétlődhet.

Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×