eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Sigér Dávid ferencvárosi gólszerző a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Shamrock Rovers mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2023. július 27-én.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Halasztás - Nem kíván a Ferencváros egy hét alatt két mérkőzést játszani

Az FTC kérésének helyt adva az MLSZ elhalasztotta a mezőkövesdi vendégszereplést is.

A várakozásoknak megfelelően a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága pénteken elhalasztotta az OTP Bank Liga negyedik fordulójában a hétfőre kiírt Mezőkövesd Zsóry FC-Ferencvárosi TC mérkőzést.

A hazai klub már hétfőn jelezte, hogy fővárosi riválisa halasztási kérelmet nyújtott be arra az esetre, ha csütörtökön továbbjut a Konferencia-liga selejtezőjének a harmadik fordulójából.

A Ferencváros az idegenbeli 6-1-es sikerét követően hazai pályán 2-1-re múlta felül a máltai Hamrun Spartans együttesét, így kettős győzelemmel lépett tovább. Ennek nyomán a versenybizottság a bajnoki találkozót

december 6-ra

halasztotta.

A sorozatban ötszörös magyar bajnok zöld-fehéreknek ez a második halasztott meccsük az idényben, mivel a nyitófordulós összecsapásukat szeptember 27-én pótolják a legutóbb ezüstérmes Kecskemét ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×