eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Siófoki játékosok a női kézilabda Európa Liga negyeddöntőjében játszott Siófok KC - Ikast Handbold első mérkőzésen a siófoki Kiss Szilárd Sportcsarnokban 2023. március 18-án. A dán csapat 30-20-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Izland jobb hely, mint Siófok - legalábbis egy magyar kézilabdaedzőnek

Koi Endre lett az izlandi férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Hördur csapatának vezetőedzője.

A magyar szakembert még júniusban a Siófok női csapatának élére nevezték ki, a Balaton-parti együttes azonban nem kapta meg az NB I-es induláshoz szükséges licencet, így a tréner most váltott.

Az izlandi klub Facebook-oldalán arról számolt be, hogy Koi Endre - aki dolgozott a magyar férfi utánpótlás-válogatottaknál, valamint a férfi NB I-ben a Balmazújvárosnál és az Orosházánál is - augusztus 1-jén aláírta két évre szóló szerződését, a cél pedig, hogy gárda a közeljövőben kiharcolja a nemzetközi kupaszereplést.

A Siófok KC korábban megnyerte az Európa-kupát, de az előző szezon végén pénzügyi gondokkal küzdött, számos játékos eligazolt. Ennek ellenére a 2022/23-as szezonban az utolsó 4 bajnoki mérkőzését megnyerte, 5. lett a magyar bajnokságban és indulhatott volna a nemzetközi kupában is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×