eur:
390.7
usd:
364.26
bux:
68271.95
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Arturo Vidal (j) és Sergi Roberto, az FC Barcelona (b), valamint Sadio Mane, a Liverpool játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágó mérkőzésén a liverpooli Anfield stadionban 2019. május 7-én.
Nyitókép: MTI/AP/Dave Thompson

Sadio Mané Cristiano Ronaldo mellé szerződik Szaúd-Arábiába

40 millió euró lehetett a transzferdíj.

Sadio Mané sok sztárhoz hasonlóan szintén Szaúd-Arábiát választotta pályafutása folytatásaként, ugyanis kedden az al-Naszr gárdájához igazolt, ahol többek között Cristiano Ronaldo csapattársa lesz.

A két klub nem hozta nyilvánosságra a szenegáli csatár vételárát, de sajtóértesülések szerint a szaúdi együttes 40 millió eurót fizetett a Bayern Münchennek, amelynek másodedzője Lőw Zsolt.

Az afrikai támadó tavaly nyáron 32 millió euróért - plusz bónuszokért - szerződött a Liverpooltól Münchenbe, ahol nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, a szezon vége felé már a kezdőcsapatban is elveszítette a helyét. Harmincnyolc tétmeccsen 12 gólt szerzett.

Müncheni idényének mélypontja az volt, amikor a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő után az öltözőben összetűzésbe keveredett Leroy Sanéval, akinek az arcába ütött.

A nyári átigazolási szezonban számos futballsztár szerződött az arab ország bajnokságába, így Ronaldo és Mané mellett többek között Fabinho, Jordan Henderson, Rijad Mahrez és Roberto Firmino is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×