eur:
389.41
usd:
363.76
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A zalaegerszegi Kocsis Gergő (b) és a diósgyőri Haris Tabakovic a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - ZTE FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. június 10-én. A mérkőzés 1-1-es döntetlenre végződött.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Dárdai Pál korábbi NB I-es csatárt vitt Berlinbe

Haris Tabakovic két kelet-magyarországi klubnál is megfordult.

Haris Tabakovic, a Debrecen és a Diósgyőr korábbi labdarúgója Dárdai Pál vezetőedző csapatához, a német másodosztályú Hertha BSC-hez igazolt kedden.

A berlini klub honlapja szerint a bosnyák származású svájci futballista szerződése három évre szól.

A 29 éves középcsatár 2017-től két szezonon keresztül volt a DVSC játékosa és 25 mérkőzésen 13 gólt szerzett, de a második idényt súlyos térdsérülése miatt szinte teljes egészében ki kellett hagynia. Ezután a DVTK-hoz került, ahol 21 meccsen kétszer talált be a 2019/20-as évadban.

Miskolcról az osztrák másodosztályú Austria Lustenauhoz igazolt, ott 48 találkozón 46 találattal zárt, a legutóbbi szezont pedig az élvonalbeli Austria Wiennél töltötte, ahol 42 meccsen 21-szer volt eredményes.

A Hertha keretének tagja Dárdai mindhárom fia: Bence, Márton, valamint ifj. Dárdai Pál is pályára lépett szombaton, amikor a fővárosiak 1-0-ra kikaptak a Fortuna Düsseldorf otthonában a német másodosztály első fordulójában.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×