eur:
389.41
usd:
363.76
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nikolics Nemanja, a fehérvári csapat játékosa tizenegyesből gólt szerez a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 1. fordulójában játszott Fehérvár FC - Bohemians (ír) mérkőzésen Székesfehérváron 2020. augusztus 27-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Visszavonul a Szerbiából érkezett magyar focilegenda

Bejelentette visszavonulását Nikolics Nemanja 43-szoros magyar válogatott labdarúgó.

A zentai születésű 35 éves játékos vasárnap közösségi oldalán közölte, hogy felhagy a profi játékkal.

"Amióta elindult a futballpályafutásom, attól rettegtem, hogy egyszer ki kell mondanom: vége! Azért volt mindig is rémisztő ez a gondolat, mert tudtam, ha befejezem, azt kell elengednem, attól kell elbúcsúznom, amit mindennél jobban szerettem csinálni" - írta Nikolics.

A támadó pályafutása Zentán indult, onnan előbb Barcsra, majd a Kaposvölgyéhez, 2008-ban pedig Kaposvárra szerződött. Ezt követően Székesfehérváron játszott, ahol két részletben összesen nyolc idényt töltött. Kétszer lett magyar bajnok, háromszor az NB I gólkirálya, de szerepelt Lengyelországban és az észak-amerikai profiligában (MLS) is, amely állomáshelyein szintén gólkirály lett.

A magyar válogatottban nyolcszor volt eredményes.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×