eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
LONG BEACH, CA - JUNE 27:  An underwater view of the tip of sprint between Australia and Kazakhstan in the seventh place game during the 2004 FINA Womens Water Polo League Super Final on June 27, 2004 in Long Beach, California.
Nyitókép: Donald Miralle/Getty Images

Csúszik a Ferencváros szerdai vízilabda BL-mérkőzése

Vihar miatt félbeszakadt a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjének szerdai programja.

Vihar miatt félbeszakadt a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjének szerdai programja.

A szerb fővárosban az első két találkozót, a Barceloneta-Jug Dubrovnik (11-9) és a Novi Beograd-Olympiakosz (13-11) negyeddöntőt még verőfényes napsütésben rendezték meg, az olasz Brescia és a görög Vuliagmeni összecsapására azonban hirtelen besötétedett az égbolt a belgrádi uszodakomplexum felett, majd a félidőre megérkezett az eső, mennydörgés és villámlás kíséretében.

Mivel a tavalyi nyolcas döntőtől eltérően idén nem a fedett uszodában, hanem a nyitott medencében rendezik a küzdelmeket, a szervezők azonnal félbeszakították a programot.

A harmadik találkozót bő negyedórát követően szakadó esőben folytatták, a ferencvárosiak információi szerint pedig az ő negyeddöntőjük - a címvédő olasz Pro Recco ellen - 20.30 körül kezdődik majd.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×